[]
[] [bladetbil.no] []

Sporty HR-V


Terje RingenHonda lanserer en spesialutgave av sin kompakt-SUV. Målgruppen er de som foretrekker sportslige kjøreegenskaper.

HR-V Sport heter spesialversjonen som nå settes i produksjon. Den får en sprekere motor, i tillegg til oppgradert chassis og en del sportslige detaljer.

Motoren er en 1,5-liters VTEC Turbo som vi kjenner fra Civic. Den byr på 182 lystige hester.

I kombinasjon med 6-trinns manuell girkasse er maks dreiemoment på 240 Nm i området 1900-5000 omdreininger. Med CVT-kasse reduseres momentet til 220 Nm.

Sport-utgaven har fastere oppsett enn en vanlig HR-V takket være noe Honda kaller «Performance Damper»-teknologi. Dette skal sørge for mindre krengning i svinger og redusere vibrasjoner fra ujevn asfalt.

Styringen er unik for denne modellen takket være Hondas «Agile Handling Assist»-teknologi som gir progressiv servo.

Blant designmessige spesialiteter er bilen utstyrt med en slank frontsplitter, sideskjørt, skjermmarkeringer og en mer aggressiv bakfanger – alt utført i sort.

I tillegg har utvendige speilhus, de doble eksosrørene og 18-tommers felgene spesialdesign for denne modellen.

LED hovedlys, kjørelys og blinklys er standard, mens hekken repliserer fronten med dekor i sort høyglans og sotede lykter.

Interiøret går i fargene sort og mørkerødt, og forsetene har ekstra sidestøtte i både pute og rygg for å understreke bilens sportslige egenskaper.

Produksjonen av HR-V Sport starter i desember, med utlevering i løpet av våre 2019.


Artikkel fra www.firmabil.no
URL: