img
img
img
img
img
img
img

Abonnement   |   Annonse- og mediainformasjon  |     BilNorge.no:  Bilnyheter   |   Biltester   |   Lanseringskalender   |   Nybilpriser & data 

Spionbilder

Nye varianter over B-Klassen

Nå som Mercedes har fått en ny A-Klasse på hjulene, er det de andre modellene på den kompakte plattformen som står for tur. En helt ny variant kan bli en norsk suksess.

Design og teknologi

Her får du en god indikasjon på hvordan Audi e-tron quattro vil se ut, samt hvor effektivt den tar vare på energi som normalt går til spille.

Sport og komfort for familien

SPIONBILDER: For første gang kan vi presentere bilder av BMWs 8-serie Gran Coupé. At den er tynt kamuflert, om enn psykedelisk, tyder på en snarlig avduking.

Her kommer Audis nye muskel-SUV

SPIONBILDER: Her er ferske bilder av det mest muskuløse medlemmet av Audis SUV-familie.

Lexus utvikler gateracer

SPIONBILDER: For drøyt to år siden viste Lexus en konseptbil som kjørte noen oppvisningsrunder på bane. Nå er noe tilsvarende observert på Nordsløyfa – en god indikasjon på at den gjøres produksjonsklar.

Snart kommer mer N fra Hyundai

N for Hyundai er som M for BMW. Nå utvides N-familien, på mer enn en måte.

Her er Cayenne Coupé

SPIONBILDER: Det er slutt på tiden da Porsches modellutvalg kunne telles på én hånd. Her er nok en modellvariant avslørt under testing.

Her er neste generasjon Q3

SPIONBILDER: Den er inne i siste testfase, og våre illustratører har et godt begrep om hvordan den vil se ut. Møt nye Audi Q3 som kommer til Norge innen året er omme.

Her er Mini Cooper E

SPIONBILDER: Her er Minis kommende elbil observert under testing, og ryktene verserer om hva vi har i vente.

Viktig generasjonsskifte

Octavia er Skodas mest populære modell, både i Norge og ellers hvor den selges. Men selv de mest populære bilene må fornyes med jevne mellomrom.

Heftige Audier på vei

Nedtellingen er i full gang hos Audi. A8, A7 og A6 er vist i ny tapning, men fortsatt gjenstår de mest potente familiemedlemmene.

Peugeot kiler inn ny modell

Med to nye relativt nye modeller og en litt tilårskommen, skulle man tro Peugeot hadde nok å tilby et SUV-hungrig marked. Men det virker som de vurderer å presse inn nok en modell.

Omveltning for Corvette

SPIONBILDER/-VIDEO: Chevrolet gjør radikale endringer med Corvette. Her er bilen med midtmotor.

Focus på kjøreglede

SPIONBILDER: Om noen uker skal jeg til Frankrike og kjøre ny Ford Focus. Men bilen på bildene får jeg nok ikke prøvd da.

Her er neste BMW 3-Serie

SPIONBILDER: Den tunge kamuflasjen er kastet – en klar indikasjon på at en ny generasjon BMW 3-Serie nærmer seg lanseringsklar.

SUV for liten, SUV for stor

SPIONBILDER: Vurderer du å kjøpe en SUV, skal Volkswagen kunne oppfylle dine ønsker, uansett størrelse. Her er modellen som blir deres mest kompakte.

Porsche oppdaterer Macan

SPIONBILDER: Fire år etter lanseringen gjøres Macan klar for en midtlivs-oppdatering. Du skal nok kjenne bilen godt for å oppdage de kosmetiske endringene.

Sports-SUV fra VW

SPIONBILDER: Volkswagen gjør alvor av å posisjonere T-Roc som en sporty crossover. Her er R-utgaven knipset under testing.

Absolutt siste 991?

Dagens Porsche 911 med kodenavn 991 er på siste vers. Men før den byttes ut vil Porsche tilby nok en spesialutgave. Her har våre fotografer tatt den på kornet.

El-Mercedes på vei mot lansering

I 2019 skal Mercedes lansere sin EQC, en el-drevet SUV. Men før den blir salgsklar må den gjennom omfattende tester – digitalt så vel som under realistiske forhold på vei.

Luksus og muskler

SPIONBILDER: Her er to muskuløse Audi-modeller av det romslige slaget. For enkelte kan det gi valgets kvaler.

Volvo vil glede sansene dine

Man må selvsagt til Kina for å finne et marked for noe så spesielt som denne luksusbilen.

Neste generasjon A1

Audi skal snart lansere andre generasjon A1. Her er en lett kamuflert utgave på test.

Den nærmer seg …

Det er mulig BMW synes vi bruker for lite spionbilder av den kommende åtteren – nå har de nemlig sluppet ut en bunke egne biler.

Generasjonsskifte på trappene

SPIONBILDER: Selv om karosseriet ser velkjent ut, er alt under skallet på prototyp-stadiet.


Neste 25 artikler