img
img
img
img
img
img
img

Abonnement   |   Annonse- og mediainformasjon  |     BilNorge.no:  Bilnyheter   |   Biltester   |   Lanseringskalender   |   Nybilpriser & data 

Ukesbrev

Ny Skoda … for Kina

Skoda viser de første skisser av en ny urban SUV som er skreddersydd for Kina. Men det betyr ikke at vi kan se en lignende modell i Europa.

Daf-jubileer i kø

I disse dager er vi i Eindhoven for å feire DAFs 90-års dag. Men for noen av oss er også «DAF 60 år» viktig, selv om det åpenbart bare er oss som feirer akkurat det.

Ladbare hybrider i trøbbel

Overgang til den nye målemetoden for utslipp, WLTP, medfører produksjonsstans og leveringsproblemer for flere av de ladbare hybridene på det norske markedet. Vi gir deg oversikten.

BMW M2 blir mer ekstrem

Jeg hadde gleden av å kjøre BMW M2 på Hungaroring for et par år siden. Nå kommer den i enda mer ekstrem utførelse.

Lanseringskalender 2018

Vi gir deg Norges mest komplette oversikt over store og små bilnyheter i 2018.

Humor på tysk

SPLIT, KROATIA: Humor kan være så mangt, og den som sier at tyskerne ikke har noe – vel, den har kanskje prøvd stemmestyringen i nye A-klasse …

Bedre Classic Car Show trakk flere besøkende

Stemningen er så god etter vårens Classic Car Show at det nå bare gjenstår å fastlegge datoen for neste års show.

Mercedes på Kina-strøm

Sammen med BYD har Daimler en virksomhet i Kina som det kommer elbiler fra. Her har de en ny, klar til Beijing-utstillingen.

Jeep pickup gjenoppstår

SPIONBILDER: Det har lenge versert rykter om en ny pickup fra Jeep. Den nærmer seg med stormskritt.

Her er nye Audi A6 Avant

Audi har i natt sluppet de første detaljer og bilder av nye A6 Avant. Bilene kommer til Norge på høsten.

Ny Focus debuterer NÅ!

Jeg tror at hvis jeg teller etter, så er det femte gang vi deltar på lanseringen av en ny generasjon Focus. Denne gang er vi i London, på ivrig jakt etter bilens virkelige sjel.

Fra virtuell til race taxi

Denne bilen startet sin tilværelse i PlayStation. Nå er den realisert, om enn i bare ett eksemplar.

Det nærmer seg ny Defender

SPIONBILDER: Selv om produsenten har strukket seg langt for å skjule hva dette er, er ikke våre spionfotografer det minste i tvil.

New York 2018

Tre store bilutstillinger så langt i år. Hva fortalte de, og hva kan vi vente av den neste store, i Beijing om tre uker?

Genève 2018

Vårens viktigste begivenhet for bilbransjen finner hvert år sted i Genève. Vi er på plass for å gi deg full dekning av alle nyhetene.

Litt nærmere hydrogen

Ikke før var Mercedes ferdig med vintertestene av GLC F-CELL, så trillet de første bilene av en forsiktig førproduksjons-linje.

Haval kompletterer SUV-rekken

Haval er Great Walls SUV-merke, og ikke noen hvem som helst. De er nemlig det mest solgte SUV-merket i Kina med årsvolum på nesten en million biler. Nå lanseres en ny modell som burde passe perfekt for Europa.

Elektrisk crosser fra DS

SPIONBILDER: Her er de første bildene av en helt ny modell fra det franske luksusmerket. Den kan få nordmenn til å løpe mann av huse.

Jaguar hever SUV-listen

Jaguar er i en skikkelig flow for tiden. De tok heller ikke noen pause i påsken. I New York viste de sin Super-SUV, og fortalte om et spennende samarbeid.

Dobbel overraskelse fra Volkswagen

At Volkswagen skulle dukke opp med en femseters Atlas var for så vidt ventet, men kanskje ikke at den ble så bra. En Uber-Amarok var derimot en nyhet. Og navnet som vanlig, skal vi si – sært.

RAV4-debut i NY

Kanskje ikke så rart at Toyota velger å vise sin nye RAV4 i New York. Den har overtatt for Camry og Corolla som Toyotas USA-bestselger.

Erkerivaler i tett samarbeid

Vi har vel aldri sett make til et slikt samarbeid som BMW og Mercedes-Benz skal inn i nå, samtidig som de fortsetter som konkurrenter.

Touareg, VW nye flagg-skip og teknologiansikt

Tredje generasjon av Touareg blir Volkswagens nye flaggskip og selskapets teknologiske ansikt utad. Bilen er i Norge til sommeren med startpris godt under 900.000 kroner.

Hvem vinner i mars, Nissan eller Tesla?

Det brygger opp til et rotterace mellom Tesla og Nissan om å bli først og størst i mars og i første kvartal.

Alltid noe sprøtt og genialt fra Sbarro

Helt siden 1973 har Franco Sbarro lyst opp Genève-utstillingen med alt, fra det sprøeste og det råeste til det helt geniale. Han var i god form i år også.


Neste 25 artikler