img
img
img
img
img
img
img

Abonnement   |   Annonse- og mediainformasjon  |     BilNorge.no:  Bilnyheter   |   Biltester   |   Lanseringskalender   |   Nybilpriser & data 

Ukesbrev

Lanseringskalender 2019

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i 2019.

Volkswagen utvikler T-Roc

SPIONBILDER: Volkswagen øker utvalget for en av sine mest populære modeller. I Genève viser de en konseptbil av det sportslige slaget.

Bentley overgår seg selv

Bentley har fått konkurranse fra så vel Rolls-Royce som Lamborghini den siste tiden. Nå strammer de grepet og hevder Bentayga er verdens raskeste og mest luksuriøse SUV. En sannhet med modifikasjoner.

Nytt konsept til Genève

Audi viser de første skisser av en modell som skal debutere i Genève neste måned.

Mange fossilbiltrekk i Mercedes EQC elbil

Mercedes kommende el-SUV, EQC, er på snarvisitt i Norge for at kunder, forhandlere og presse skal få en sniktitt før bilen kommer på norske skilt i løpet av sommeren.

Miura-fest i Paris

Det ble overload av Lamborghini Miura på årets Retromobile i Paris. Men det mest kuriøse var kanskje at en tidligere Ferrari-topp tok imot sin Lamborghini på denne utstillingen.

Nye toppmodeller fra BMW

Du trenger en praktisk familiebil men har lyst på sportsbil? Her kommer et par alternative løsninger. Forutsatt et romslig budsjett.

Skoda viser el-fremtid

Skoda har lovet en ny konseptbil på Genève-utstillingen. Her er de første skissene.

Comeback-sjokk for Ampera-e

Opel gjenåpner salget av elbilen Ampera-e. Under et pressemøte tirsdag opplyste importøren at de har fått et større antall biler for levering i 2019.

Polestar 1 tester i kulda

SPIONBILDER: Vi har fått noen indikasjoner på hvordan denne bilen vil se ut, men med ferske spionbiler tar vi gjerne en liten reprise.

Litt oppgradert TT RS

Det er uvanlig tidlig å foreta livsforlengende inngrep på en toåring, men Audi foretar nå kosmetiske og tekniske oppdateringer på sine TT RS-modeller.

Ny toppmodell fra Range Rover

Range Rover Velar har en design som appellerer til mange. Nå kommer en ny toppmodell i serien med egenart og krefter i hopetall.

30 år med kjøreglede

Mazda presenterer nok en spesialversjon av MX-5. Hvilket nummer i rekken den er skal være usagt, men her er det bare å løpe og kjøpe.

Kamiq – hva skjer?

SPIONBILDER: Interessen for den nye SUV-en fra Skoda som skal avdukes i Genève har vært skyhøy. Nå har våre fotografer sett den ekte varen på veien, og den ser ikke spesielt sexy ut.

Nye regler for EU-kontroll

Fredag 8. februar 2019 skal periodiske kontroller på alle kjøretøy gjennomføres ved bruk av en ny kontrollinstruks; «versjon 3.0»

Drømmen om å bli bilselger

Christians lidenskap for bil gjorde at han sa opp kommunikasjonsjobben på Slottet, mens Vivian går fra barnehagejobb – begge for å følge drømmen om å bli bilselger. I løpet av 13 år har Bilakademiet utdannet 2.000 bilselgere.

Skoda-topp: - For oss er fremtiden elektrisk

Onsdag var det storfint besøk i lokalene til Møller Mobility Group på Frysja i Oslo. Alain Favey, styremedlem i Skoda, hadde tatt turen fra Tsjekkia for blant annet å snakke om selskapets fokus på e-mobilitet og deres elektriske fremtid.

Volkswagen oppgraderer Passat

Tiden er moden for en midtlivs oppgradering av Passat. Ikke minst gjelder dette varianten som har toppet den norske salgsstatistikken.

Ansiktsløft for V-klasse

Personbilversjonen og toppmodellen i Vito-familien, V-klassen, kommer i fornyet og forfinet versjon. Ny motor og girkasse står på menyen.

Spesialutgave av BMWs nye flaggskip

Dersom du ønsker deg en BMW 850i, kan du kanskje få lagt hendene på en First Edition. Men da må du være raskt ute.

Her er neste A6 Allroad

SPIONBILDER: Nå som Audis nye A6 er på markedet som sedan og stasjonsvogn er tiden snart moden for en ny Allroad-utgave

Verken kron eller mynt?

Dersom du ikke helt liker tanken på å slå kron eller mynt om den store Tiguan eller Kodiaq, så kan du jo feige ut og velge det tredje alternativet. Da viser du i hvert fall at du tør.

Her er Cayenne Coupé

SPIONBILDER: Cayenne er på mange måter modellen som gjorde at Porsche kunne fortsette å bygge sportsbiler.

Skoda skisserer Genève-nyhet

Vi har fått vite navnet på Skodas kommende kompakt-SUV. Nå følger de første skissene, men egentlig har vi sett vel så mye tidligere.

Den tredje trillingen

SPIONBILDER: Her en ny generasjon Peugeot 2008 ute på test. Den har allerede to søsken på veien, og flere skal det bli.


Neste 25 artikler