img
img
img
img
img
img
img

Abonnement   |   Annonse- og mediainformasjon  |     BilNorge.no:  Bilnyheter   |   Biltester   |   Lanseringskalender   |   Nybilpriser & data 

Nye biler

Produksjonsklar Byton

Byton – Bytes on Wheel – har besøkt Oslo flere ganger. Frankfurt besøkte de med sin produksjonsklare modell. Men de ville ikke kalle det verdenspremiere.

En av ti

Når Brabus legger sin sjel i å bygge den ultimate Geländewagen blir den så eksklusiv at det holder med ti eksemplarer.

Lanseringskalender 2019

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i 2019.

Mazda CX-30 er priset og salgsklar

Prisene på nye Mazda CX-30 er nå klare. I november kommer de første bilene til Norge.

Lambos hybrid

Vi har hørt om mild hybrid før, men dette blir veldig mildt: 34 elektriske hester på toppen av Lamborghinis 774 V12 hester. Hva er vitsen?

Røykskyer i Frankfurt

Det var en viss fare for at den sterkt reduserte bilutstillingen i Frankfurt ikke ville inneholde en eneste avviker. Heldigvis sto Ramsmobile der.

Nye variasjoner over A7

Audi lanserer en ny generasjon RS7 Sportback muskelbil. De viser også et nytt alternativ med stikkontakt.

Fra romfart til bybil

En av de mer spennende presentasjonen i en IAA-avdeling som het New Mobility World kom fra romfart. Der ble vi servert en helt ny serie modul-baserte autonome kjøretøy.

Volkswagens neste elbil

Volkswagen gir et glimt av deres neste elbil etter ID.3. ID.4 blir en SUV i format rundt Tiguan, men med et langt mer rommelig interiør.

En sjelden fugl

Isdera var en god bekjent en periode. Så forsvant de fullstendig, men er åpenbart tilbake på et vis nå. De hadde i hvert fall en bil i gammel tradisjon i Frankfurt i år.

Trippelseier for Dennis Hauger

Dennis Hauger fortsetter å imponere. I helgen tok han tre strake seire på Hockenheim og avanserte nesten til topps i det tyske Formel 4-mesterskapet.

Morsomste Macan fornyes

Det har vært litt tynt i modellrekkene til Porsche i år. Men det drypper stadig inn nye modeller.

Retro med blikket rettet fremover

Hyundais konseptbil i Frankfurt, 45 het den, var både en sentimental hilsen til merkets røtter, og en spennende blikk inn i en konkret fremtid.

Grillparty hos BMW

BMW viste en firer-studie i Frankfurt. Fronten gjorde at man nesten glemte å legge merke til hvor vellykket resten av bilen var. Men fabrikken har andre kort i ermet også.

Diskresjon – ikke lenger en selvfølge

HongQi, som bygget Røde Flagg – luksuslimoen for Mao og alle hans etterfølgere – har plutselig slått ut med armene. Frankfurts mest overraskende.

Kontraster hos Mercedes

Tre store nyheter hos Mercedes. Utstillingslokalet deres så ut som det det egentlig er, de kom med sin elektriske S-drøm, men den største nyheten var dessverre også den kjedeligste, så den kommer til å få minst oppmerksomhet.

Opp i rekkevidde – ned i pris

Når Volkswagen lanserer en oppdatert e-Up får den vesentlig lengre rekkevidde enn forgjengeren. Samtidig nedjusteres prisen – en uvanlig kombinasjon.

Opels hybride SUV er priset

Opel Grandland X Hybrid4 er klar for det norske markedet tidlig neste år. Prisene er klare nå, så det er bare å bestille.

Ford klar med ladbar Kuga

Ford er klar med en ny generasjon Kuga. Leveringene starter på nyåret, men prisene er klare nå.

Ikon i helt ny drakt

Jeg er spent på hvordan menigheten reagerer på denne, for det er ingen enkel oppgave Land Rover har tatt på seg når de nå presenterer en helt ny Defender.

Skodas første elbil blir attraktiv

Skoda lanserer sin første elbil i Frankfurt. Den har velkjent teknologi og blir blant Norges aller billigste bybiler.

Attraktiv pris på Corsa-e

Nye Opel Corsa har sin debut i Frankfurt. Den mest aktuelle modellen for Norge er priset og klar for salg.

Lever Honda i sin egen verden?

Bilen er kul og kjøreglad, men når Honda setter en altfor høy pris i dagens marked tror jeg prosjektet er dødt før det er startet.

Endelig ute av skapet

Endelig kan vi vise detaljerte bilder og avsløre fakta om elbilen tusenvis av nordmenn står på venteliste for å kjøpe i 2020.

Audi oppgraderer A5-familien

Blant attraksjonene på Audis stand i Frankfurt finner vi oppgraderte versjoner av A5 og S5 i tre karosseriformer.


Neste 25 artikler