img
img
img
img
img
img
img

Abonnement   |   Annonse- og mediainformasjon  |     BilNorge.no:  Bilnyheter   |   Biltester   |   Lanseringskalender   |   Nybilpriser & data 

Bilverden

Noen kommer – noen går

Vi fikk 54.000 flere personbiler i Norge i fjor. For eksempel ble det 37 flere Ferrarier, 11 flere Rollser og 1148 flere Porscher. Men samtidig mistet vi blant annet en Panhard og 4 Moskwich. Se BilNorges personlige bestand-liste her.

Nytt Bil i posten

I månedens utgave av Bil møter du Porsches nye hybrid-Cayenne. Du blir bedre kjent med ATS og vi introduserer deg for en verden delt inn i ruter og tre ord. Månedens utgave av bladet Bil er proppet med nyttig og variert stoff for bilinteresserte.

Bose-teknologi i understellet

Med 30 år gammel teknologi fra hi-fi-giganten Bose vil Clearmotion revolusjonere komforten i biler.

Boble med det rare i

Memminger Roadster tar et klassisk Boble-skall og pakker det rundt et moderne rørramme-chassis og 2,7-liters luftkjølt bokser. Den ultimate Käfer?

3D-printer gamle deler

Har du en sjelden Porsche, men trenger deler til den? Redningen kan være på vei – fra Porsche selv. Bugatti vil 3D-printe til nybil også.

Ut og inn med diesel

Når nye Volvo S60 lanseres blir det helt uten dieselmotor. Kia investerer på sin side i en ny mildhybrid-løsning hvor dieselmotoren spiller en sentral rolle.

Nå kommer endelig trådløs lading

Nå kommer endelig trådløs lading av bil i serieproduksjon – om enn i begrenset opplag. Vi må vente litt før det er i Norge, dog.

Løp og kjøp: Priseksplosjon på nye biler

Prishopp på 20-30 prosent. Kanskje enda mer. Det blir virkeligheten nå myndighetenes nye avgifter basert på målemetdoen WLTP slår inn den 1. september. Norsk bilsalg har aldri opplevd maken.

Verdens (fyll ut det som passer) SUV

Denne skapningen er åpenbart tegnet i Kina, er basert på en amerikaner og bygget i Europa. Og hvis du spør hvorfor, så har du ikke skjønt noe.

Også ABB med 350 kW

Terra High Power er det kjekke navnet på ABBs nye Superlader. Selvfølgelig snakker vi 350 kW – det som blir morgendagens standard oktanverdi.

Mye action i helga

I helgen er det to store arrangement alle motorentusiaster bør være obs på: Vårmønstringen til NSK og Show ‘n Shine med Moldestuket.

Mini for Harry og Meghan

I anledning bryllupet til prins Harry og Megan Markle den 19. mai har Mini laget en spesialutgave som skal auksjoneres bort til et veldedig formål.

Klart for Vårmønstringen

Søndag 13. mai går Norsk Sportsvogn Klubbs årlige Vårmønstring av stabelen.

Diesel-gate helt til topps

Nå gidder ikke amerikanerne vente lenger på at tysk rettsvesen skal få ut fingeren. De peker rett på den gamle sjefen, Martin Winterkorn (bildet), og sier at han var så skyldig at de har utstedt arrestordre på ham. Det kan skape interessante situasjoner.

Forbud mot bensin og diesel i UK

Britisk myndigheter ønsker at det fra 2040 ikke skal være tillat å selge biler som går på bensin eller diesel. Forbudet vil også gjelde de fleste hybridbiler.

Revolve-biler presentert

Revolve, NTNUs team som konkurrerer i Formula Student, hadde i går en fantastisk presentasjon av sin nyeste bil. Samtidig som fjorårets bil ble vist frem i ny versjon. Nå som deltaker i den autonome racing-klassen.

Motorfest på Gardermoen

Lørdag 5. mai blir det amerikanske Hollywood-tilstander på Gardermoen Raceway. Da arrangeres RACEWORZ for første gang i Norge. Raceworz Norway og Thomas Følling er de første som har fått lov til å bruke konseptet utenfor USA.

Ladbart årets vinner

Elbiler og ladbare hybrider er årets vinnere når første tertial gjøres opp med 3,5 prosent personbiltilbakegang.

Blir digitale skilt det neste?

Dubai skal i gang med et pilotprosjekt for å teste digitale registreringsskilt for biler. Gir det noen fordeler vi ikke klarer oss uten?

Asymmetrisk DS

Egentlig så det ut som et forslag til en spill-bil, men teksten som følger med antyder at noen mener alvor!

Nå kan du stille deg i Porsche-kø

Porsche Norge gjør som mange av sine konkurrenter – de åpner reservasjonsløsning for elbilen Mission E.

Studentracere i kø - her er Ludvig

I år skal tre norske universiteter delta med sine hjemmebygde racerbiler i Formula Student-løp over hele Europa. I går avduket Agder-studentene sin. Derved kom de først i mål på denne øvelsen, i hvert fall.

Nytt Troll presentert

I går var det stor presentasjon av en «continuation»-versjon av Norske Troll. Nydelig bil. Vi venter spent på beskjed om produksjon.

Gjenfødt Troll i munter tradisjon

Studentene i Trondheim bygget ikke bare Formel Student racerbiler, og Eco Maraton økonomifenomener (se siste BIL). Noen morer seg også, for eksempel ved å gjenskape en Troll.

God helg for Seat

Stor fest fredag – men en rød bil solgt på gata utenfor lokalet. Og lørdag åpnet rådgivningskontorene (kall det ikke bilforretninger) i Oslo, Bergen og Trondheim


Neste 25 artikler