img
img
img
img
img
img
img

Abonnement   |   Annonse- og mediainformasjon  |     BilNorge.no:  Bilnyheter   |   Biltester   |   Lanseringskalender   |   Nybilpriser & data 

Bilverden

Bygg din egen e-Golf

Hei Elbil-foreningen. Her det det ideelle selskapsreiseopplegget for dere. Inviter medlemmene på tur for å bygge sin egen bil.

Skattejakt i Frankrike

Nå er franskmennene i gang igjen, med en auksjon over en ufattelig bred samling gamle vrak. Men en og annen Lambo, Porsche og Jag.

Glickenhaus til Baja

Gamle Baja Boot er et ikonisk kjøretøy med Steve McQueen vibber og sand under gummien. Nå skal Cameron Glickenhaus minne verden på gamle helter.

Stadig oppgang for bobiler

Store og eksklusive bobiler har aldri vært mer populære i Norge enn de var i 2018. Salget av campingvogner viste en liten nedgang.

Bilkollektivet satser på Toyota

Etter tøffe anbudsrunder har Toyota sikret seg langsiktig avtale som hovedleverandør til Bilkollektivet.

Kjekt å ha …

Moderne biler er utstyrt med et utall av avanserte hjelpemidler. Men blir de benyttet i hverdagen?

Reddende engler

Hyundai benytter elektronikkshowet i Las Vegas til å vise sine nye UMV-er.

Mest solgt i Nederland

Det er ikke bare i Norge elbilene får så mye offentlig støtte at bilmarkedet blir fullstendig snudd på hodet.

Hyundai først med gammelt

Hyundai lager litt vesen av at det faktisk ser ut som de er de første som dropper både nøkler og smartfoner, men lar bilen åpne og starte med fingeravtrykk.

Porsche 70 år

Porsches filosofi har helt fra starten vært at de skal produsere de mest sportslige bilene i sitt segment.

Graffiti på hjul

Det var da Volvo i Tyskland lot en flokk barn jobbe sammen med en gatekunstner på en bil de deretter skulle lodde ut, at jeg ble oppmerksom på Rene Turrek.

Størst? Sant??

Vi foreslo et par veddemål rett før helgen. Men hvis du innkasserte gevinst på varebilsaken har du kanskje vært litt for kjapp?

Bosch med egen CES-bil

Et futuristisk skall, masse vinduer og store skjermer – dette beskriver vel den nye el-shuttelen til Bosch. Den skal ha premiere på CES i Los Angeles om noen dager.

Nå kan hvem som helst bestille Model 3

De som har stått på reservasjonsliste fikk før jul muligheten til å bestille en lenge etterlengtet Model 3. Nå går tilbudet ut til flere.

Bestillingsklar T-Cross

Volkswagen har offentliggjort prisene på sin minste SUV som nå er bestillingsklar.

Nå er NSBs bybiler på plass

Du kan hente og levere hvor du vil, og betaler minuttpris for tiden du bruker bilen. NSB lanserer i dag sin nye tjeneste, Din Bybil der mobiltelefonen brukes som nøkkel. Det høres flott ut, men vil det fungere i praksis?

Lade-hjelp

Det er jo et veldig logisk forslag Volkswagen kommer med her. Portable Powerboxer for å sikre lade-infrastrukturen i storbyer.

Rolls-Royce i tsarens fotspor

Fabergé-eggene er fremdeles omgitt av mystikk. 50 ble laget for Romanov-familien av en av verdens mest berømte gullsmeder mellom 1885 og 1893. Nå har Rolls-Royce og Fabergé mekket et nytt.

Nyttårskrydder

Dårlig med fotball og veddeløp nyttårsnatten? Her er et alternativ. Noen gode veddemål fra innspurten på norsk bilsalg.

Glimt fra veikanter

Utrolig hva en biltur fra Dovrefjell til Smalåsen kan resultere i. 320 meningsfylte sider med tekst og bilder mellom stive permer, for eksempel.

Det moderne hjulet

Er du interessert i bilhistorie fra pionertiden, er denne nye norske boken obligatorisk for deg. Selv om biler nesten ikke er nevnt.

Nytt liv i rusten kjærlighet

Det er ikke mange biler som er i daglig drift hos den opprinnelige eieren etter 50 år. En sjarmerende historie fikk entusiaster hos Volkswagen til å yte en innsats utenom det vanlige.

Fantastiske kalender-skapninger

Det er ikke mange år siden kampen sto om å finne nye damer til kalendrene. Nå gjelder det å finne nye former. Automechanika har gjort en skikkelig jobb av det.

Venturi fortsetter der Citroën slapp

Nå har Venturi – kjent for modige elbilkonstruksjoner i nesten 20 år nå – vist frem en polar-versjon. Den skal forske for fyrst Albert av Monaco, får vi vite.

Hondas autonome muldyr

Honda gjør seg klar for CES 2019 – den store elektronikkutstillingen i Las Vegas som markerer starten på året for alle teknologifrelste.


Neste 25 artikler