img
img
img
img
img
img
img

Abonnement   |   Annonse- og mediainformasjon  |     BilNorge.no:  Bilnyheter   |   Biltester   |   Lanseringskalender   |   Nybilpriser & data 

bilde
img img img img img img
11 bilder i galleri
Nytt blad i postkassen - Bil blir til Bil Autofil
Velkommen til ny tidsregning for bilblader i Norge. For bladet Bil er ikke lenger bare Bil, men også Autofil. Bil Autofil.

Forklaringen er enkel. Det nye Bil Autofil er resultatet av fusjonen mellom landets største og landets nest største bilblad. Men å være autofil tar aldri slutt, så seneste utgave av det nye bladet inneholder mer autofilt stoff enn noen gang.

For umiddelbart å sette deg i autofil stemning henledes oppmerksomheten på Ole-Martin Lundefarets autofile vinterguide med 11 selvopplevde tips om å ta vinteren på alvor og utnytte de gledene den byr på for motorentusiaster, som eksempelvis å kjøre isbaneløp, kjøre rally, kjøre snøscooter, kjøre gokart – og å kjøre til julenissen. Mulighetene er mange flere enn du aner.

Lundefarets penn
Videre tar Lundefaret, som var Autofils medarbeider fra 2003 til 2010 og blant annet kjørte fra Oslo til Moskva og tilbake igjen via St. Petersburg i en svært sliten Lada, leseren inn i kjente og mindre kjente menneskers autofile bilopplevelser.

Objektene spenner fra nylig avgåtte samferdselsminister Jon Georg Dale, via radioorakelet Kari Slaatsveen, bil- og industridesigner Per Ivar Selvaag, forfatter Levi Henriksen, rallycrosskjører Andreas Bakkerud til Svein Sørly. Sørly er til det daglige kjøretøyansvarlig på Dronning Mauds Land i Antarktis og en av ytterst få som har kjørt til Sørpolen.

Alt dette finner du mer om i seneste nummer av Bil Autofil.

Men bladet inneholder naturligvis mye mer for den autofile leser. Vi har kjørt ladbar Bentley Bentayga som på grunn av avgiftsfavorisering nærmest blir for en folkebil å regne, i det minste en «folke-Bentley».

Vil du vi mer om hvordan livet arter seg bak rattet i en Bentley, er det bare å kjøpe Bil Autofil, om du ikke allerede er abonnent.

Testen
Bladets test retter søkelyset mot tre svært aktuelle, og folkelige SUV-er: Mazda CX30, Skoda Karoq og Kia XCeed. Hvem som vant? Slå opp i Bil Autofil.

Så har vi vært på Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas og sett på hvordan bilfremtiden kan komme til å bli. Full rapport finner du naturligvis i Bil Autofil.

Månedens klassiker fant vi i Eidsvoll kommune, hos Hans Eirik Nilssen som hygger seg det tiden strekker til i en Fiat 124 Sport Spider, en av de siste årgangene som Pininfarina bygde og solgte under egen merkevare. Det meste om klassikeren finner du i Bil Autofil.

Bilsport
At stadig flere norske bilsportutøvere hevder seg på høyt, internasjonalt nivå er noe mange vet. Men færre kjenner til selskapet Even Management som nå rekrutterer fra lavere aldersgrupper enn noen gang tidligere. Målet er å skape fremtidens verdensmester i rally. Vil du vite mer om satsingen er det bare å slå opp i Bil Autofil.

Mange samler på biler, men få samler på Angila og andre nærmest glemte Ford-modeller med britisk opphav. Men det gjør Astrid Helland og Jakob Tønder Jakobsen. De har ikke bare én, men mange Angliaer, i tillegg til en rekke andre prosjekter. Hos Helland/Jakobsen står ikke bilene stille mer enn nødvendig, de kjøres ofte og gjerne langt.

Bladet Bil Autofil kommer også snart i løssalg, men benytt deg gjerne av vårt abonnementstilbud om du vil være blant de første som får bladet hjem i posten. 


toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
img img img img
toppsak-bilde
BYD med SUV-premiere
Akkurat i tide til den store bilutstillingen i Beijing presenterer BYD sin nye SUV. Men den mangler en vesentlig BYD-detalj.
Les mer
layid-bilde1
Lanseringskalender 2020
Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i 2020.
Les mer
layid-bilde2
Nå kan du bestille Fords nye elbil
I dag åpner Ford for bestilling av nye Mustang Mach-E. Men om ikke allerede står på reservasjonsliste, er det noen tusen nordmenn foran deg i køen.
Les mer
layid-bilde3
Eksklusiv Femmer for Kina
BMW strekker seg bokstavelig talt langt for å tilfredsstille kinesiske kunder. Det resulterer blant annet i et spesialutgave av 5-serien.
Les mer
layid-bilde4
Første glimt av ny Z
Det er masse retro i det første inntrykket vi har fått av Nissans kommende Z. Men - ingen tvil: dette skal bli en moderne sportsbil. Bare ikke for Europa.
Les mer
Fritekstsøk
layid-bilde5
Facelift for Jaguars første SUV
Tiden er moden for en midtlivs oppgradering av Jaguars første SUV. Også her gjør strøm sitt inntog.
Les mer
layid-bilde6
Ny Hyundai Tucson blir ladbar
Hyundai har i natt vist sin nye Tucson. Til Norge kommer den som ladbar hybrid tidlig i 2021.
Les mer
layid-bilde7
Lucid Air holder hva de lover
Lucid Motors har lovet lengste rekkevidde og kjappest lading i klassen, og nå får vi bekreftelsen. Ikke blir den så dyr vi fryktet heller - i alle fall ikke om du har god tålmodighet.
Les mer


layid-bilde8
Skoda Enyaq på plass i Norge
Les mer
toppsak-bilde9
Marginalisert volumselger
Norges suverent mest solgt bil gjennom tidene kommer nå i ny innpakning. Du får neppe se den hos din VW-forhandler.
Les mer
layid-bilde10
Nå kommer Defender med plugg
Les mer
layid-bilde11
Stort og ladbart fra Jeep
Les mer
layid-bilde12
Hyper på hydrogen
Les mer
layid-bilde13
En titt inn i Volkswagens neste ID
Volkswagen har startet nedtellingen til lanseringen av sin første el-SUV. Her får du en titt på innsiden av ID.4.
Les mer
layid-bilde14
Overklasse fra Kinas første
Det er klart at dersom noen skal bygge luksuslimousiner i Kina, må det være FAW, First Automotive Works. Det var tross alt de som bygde Maos representasjonsbiler.
Les mer
toppsak-bilde15
I fotsporene til lillebror
To dager etter at Peugeot presenterte sin oppdaterte 3008, følger storebror 5008 etter i de samme fotsporene.
Les mer
layid-bilde16
Mercedes hever lista med ny S-Klasse
Les mer
layid-bilde17
Gammel drømmebil med ny oppskrift
Les mer
layid-bilde18
Toyota fresher opp Land Cruiser
Toyota lanserer nå en oppgradert versjon av sin populære Land Cruiser. Klarer du deg med to seter sparer du mange avgiftskroner samtidig som du får glede av de nye egenskapene og sterkere motor.
Les mer
layid-bilde19
Her er Skoda Enyaq
I kveld har Skoda avduket sin første egne elbil basert på MEB-plattformen under et arrangement i Praha. Dermed kan vi endelig publisere de første bildene av en umaskert bil.
Les mer
layid-bilde20
Stor nok for de fleste
Rolls-Royce har i dag dratt lakenet av sin nye Ghost. Her er det komfort og luksus vi vanlig dødelige bare kan drømme om.
Les mer
layid-bilde21
Facelift for Peugeot 3008
Midtveis i sin livssyklus får Peugeots viktigste SUV er oppdatering med hensyn til både design og teknologi.
Les mer
layid-bilde22
Dennis Hauger viste gode takter
I helgens Formel 3-løp på Spa fikk Dennis Hauger vist hvilken fighter han kan være. Dessverre uten å få med seg poeng.
Les mer
toppsak-bilde23
Forsinket AMG på bane
Det har lenge vært ganske stille om AMGs Project One, men nå fortelles det litt igjen. Problemet har blant annet vært tomgangen.
Les mer
layid-bilde24
Nytt eventyr fra Kina
På restene av Saab har det plutselig - fra ingenting - dukket opp seks nye kinesiske biler. Alle er elektriske. Ambisjonene er enorme.
Les mer
layid-bilde25
Oppdatert Panamera
Porsche foretar en midtlivs oppdatering av Panamera-familien. En helt ny hybridvariant er trolig det mest interessante for Norge.
Les mer
layid-bilde26
Across, en Toyota RAV4 som Suzuki, men bare i Europa og først i Norge
Skal Suzuki også selge ladbar Toyota RAV4? Ja og nei. Forskjellen på de to bilene er så liten at de lett kan forveksles.
Les mer
layid-bilde27
Kia presenterer ladbar Sorento
Les mer
toppsak-bilde28
Bestillingsklar E-Klasse
Mercedes-forhandlerne åpner nå for bestilling av den oppdaterte E-Klassen. Prisene starter på 639.900 kroner og de første bilene er i Norge i løpet av høsten.
Les mer
layid-bilde29
Prisene klare for ny Octavia
Les mer
layid-bilde30
Perler for svin?
Det jeg er mest spent på er om Gordon Murray er like god på målgruppe som han er på biler? Han nyeste skapning er åpenbart bygget for kjøring, men folk som kjøper slike biler - kjører de?
Les mer
layid-bilde31
Cadillac til Europa igjen
Plutselig har de begynt å ansette hos GM-importøren i Zürich. Dette skjer samtidig som merket forteller at de har en elbil på beddingen.
Les mer
layid-bilde32
Kia lanserer elegant Carnival
Det er synd at denne biltypene er nærmest død hos oss, for Kias nye Carnival ser både elegant og praktisk ut. Bilen er også kjent som Sedona i enkelte markeder.
Les mer
toppsak-bilde33
Spesialversjon på Ford GT
Ford lanserer nye spesialversjoner av GT for å minne oss om at de for 55 år siden hadde stor suksess i langdistanseløp.
Les mer
layid-bilde34
Italiano - fra Nederland
Les mer
layid-bilde35
Skodas nye designspråk
Les mer
layid-bilde36
Her er nye Audi S3
De som er på jakt etter en kompakt spreking i premium-segmentet får et nytt alternativ når Audi nå lanserer S3 i to karosseriformer.
Les mer
layid-bilde37
Kjapt besøk i Oslo
Med Bentayga på hvert gatehjørne og en Urus som allerede er et år gammel, er det klart den nye DBX må bli en hit. Inntil neste über-SUV lanseres.
Les mer
layid-bilde38
Her kommer en M3 mange har ønsket seg
BMW bekrefter at de for første gang skal produsere en M3 Touring. Dermed er det duket for festlige familieturer.
Les mer