img
img
img
img
img
img
img

Abonnement   |   Annonse- og mediainformasjon  |     BilNorge.no:  Bilnyheter   |   Biltester   |   Lanseringskalender   |   Nybilpriser & data 

bilde
img img img img img img
11 bilder i galleri
Nytt blad i postkassen - Bil blir til Bil Autofil
Velkommen til ny tidsregning for bilblader i Norge. For bladet Bil er ikke lenger bare Bil, men også Autofil. Bil Autofil.

Forklaringen er enkel. Det nye Bil Autofil er resultatet av fusjonen mellom landets største og landets nest største bilblad. Men å være autofil tar aldri slutt, så seneste utgave av det nye bladet inneholder mer autofilt stoff enn noen gang.

For umiddelbart å sette deg i autofil stemning henledes oppmerksomheten på Ole-Martin Lundefarets autofile vinterguide med 11 selvopplevde tips om å ta vinteren på alvor og utnytte de gledene den byr på for motorentusiaster, som eksempelvis å kjøre isbaneløp, kjøre rally, kjøre snøscooter, kjøre gokart – og å kjøre til julenissen. Mulighetene er mange flere enn du aner.

Lundefarets penn
Videre tar Lundefaret, som var Autofils medarbeider fra 2003 til 2010 og blant annet kjørte fra Oslo til Moskva og tilbake igjen via St. Petersburg i en svært sliten Lada, leseren inn i kjente og mindre kjente menneskers autofile bilopplevelser.

Objektene spenner fra nylig avgåtte samferdselsminister Jon Georg Dale, via radioorakelet Kari Slaatsveen, bil- og industridesigner Per Ivar Selvaag, forfatter Levi Henriksen, rallycrosskjører Andreas Bakkerud til Svein Sørly. Sørly er til det daglige kjøretøyansvarlig på Dronning Mauds Land i Antarktis og en av ytterst få som har kjørt til Sørpolen.

Alt dette finner du mer om i seneste nummer av Bil Autofil.

Men bladet inneholder naturligvis mye mer for den autofile leser. Vi har kjørt ladbar Bentley Bentayga som på grunn av avgiftsfavorisering nærmest blir for en folkebil å regne, i det minste en «folke-Bentley».

Vil du vi mer om hvordan livet arter seg bak rattet i en Bentley, er det bare å kjøpe Bil Autofil, om du ikke allerede er abonnent.

Testen
Bladets test retter søkelyset mot tre svært aktuelle, og folkelige SUV-er: Mazda CX30, Skoda Karoq og Kia XCeed. Hvem som vant? Slå opp i Bil Autofil.

Så har vi vært på Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas og sett på hvordan bilfremtiden kan komme til å bli. Full rapport finner du naturligvis i Bil Autofil.

Månedens klassiker fant vi i Eidsvoll kommune, hos Hans Eirik Nilssen som hygger seg det tiden strekker til i en Fiat 124 Sport Spider, en av de siste årgangene som Pininfarina bygde og solgte under egen merkevare. Det meste om klassikeren finner du i Bil Autofil.

Bilsport
At stadig flere norske bilsportutøvere hevder seg på høyt, internasjonalt nivå er noe mange vet. Men færre kjenner til selskapet Even Management som nå rekrutterer fra lavere aldersgrupper enn noen gang tidligere. Målet er å skape fremtidens verdensmester i rally. Vil du vite mer om satsingen er det bare å slå opp i Bil Autofil.

Mange samler på biler, men få samler på Angila og andre nærmest glemte Ford-modeller med britisk opphav. Men det gjør Astrid Helland og Jakob Tønder Jakobsen. De har ikke bare én, men mange Angliaer, i tillegg til en rekke andre prosjekter. Hos Helland/Jakobsen står ikke bilene stille mer enn nødvendig, de kjøres ofte og gjerne langt.

Bladet Bil Autofil kommer også snart i løssalg, men benytt deg gjerne av vårt abonnementstilbud om du vil være blant de første som får bladet hjem i posten. 


toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
img img img img
toppsak-bilde
Amerikansk hyperbil til Genève
Så deilig å kunne slå fast at en av Genève-debutantene med skikkelig flærr går på bensin og ikke strøm. V-åtter og bare bitte små batterier.
Les mer
layid-bilde1
Lanseringskalender 2020
Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i 2020.
Les mer
layid-bilde2
DS viser nytt flaggskip
Luksusmerket i PSA-familien, DS, viser en ny luksusmodell som kan få spesiell appell i Norge og Kina.
Les mer
layid-bilde3
Facelift på Volvos 90-serie
Fire år etter lanseringen får Volvo S90 et ansiktsløft og tekniske oppdateringer. V90 og Cross Country-versjonen får være med på spabehandlingen.
Les mer
layid-bilde4
Her er nye Cupra Leon
Når Leon Cupra blir Cupra Leon blir den en spydspiss for Seats morobilmerke. Du får den i to karosseriformer og med ulike drivlinjer, en av dem elektrifisert for å gi mest mulig kjøreglede.
Les mer
Fritekstsøk
layid-bilde5
Her er BMW-en mange har ventet på
BMW fortsetter elektrifiseringen av hele produktporteføljen. På bilutstillingen i Genève får flere nye modeller sin premiere, deriblant én som mange nordmenn har ventet på.
Les mer
layid-bilde6
Toppløst på øverste hylle
Dersom jeg hadde disponert 2-3 millioner til kjøp av åpen sportsbil, er dette definitivt en modell jeg ville sett nærmere på.
Les mer
layid-bilde7
Bare se, men ikke røre
Mazdas batterielektriske debut har vært teaset ganske lenge. Nå har den nye MX-30 vært på statisk besøk i Norge. Det kan vi i hvert fall påstå - den er i elbil-toppen når det gjelder utseende.
Les mer


layid-bilde8
Og navnet blir …
Les mer
toppsak-bilde9
Citroën oppgraderer C3
Tiden er moden for en midtlivs oppgradering av Citroën C3. Her er de første bildene av bilen som kommer til sommeren.
Les mer
layid-bilde10
McLaren utvikler hybrider
Les mer
layid-bilde11
Appetittvekkere fra Skoda
Les mer
layid-bilde12
En Skoda for India
Les mer
layid-bilde13
Ny Megane kan bli attraktiv i Norge
Når Renault oppgraderer sin populære Megane er det spesielt en detalj som kan booste salget i Norge.
Les mer
layid-bilde14
Kia fornyer Sorento
Når Kia på den kommende Genève-utstillingen drar lakenet av en ny Sorento er det særlig ett moment som kan påvirke salget i Norge.
Les mer
toppsak-bilde15
Mercedes røper fremtiden
Til sommeren lanserer Mercedes en ansiktsløftet E-Klasse spekket med ny teknologi. Her får du noen smakebiter.
Les mer
layid-bilde16
Nå kan du bestille nye Golf 8
Les mer
layid-bilde17
Nytt blad i postkassen - Bil blir til Bil Autofil
Les mer
layid-bilde18
Nye ladbare Kia-modeller
Kia utvider tilbudet for dem som ønsker en ladbar hybrid. To nye modeller er på plass i løpet av våren.
Les mer
layid-bilde19
Helt ny Seat Leon
Seat har i dag presentert fjerde generasjon Leon. Den spanske fetteren har mye til felles med nye Golf.
Les mer
layid-bilde20
Oppfrisket Smart
Etter tre år på markedet får dagens generasjon av Smart-modellene et ansiktsløft. Og nå følger resten av verden i Norges fotefar.
Les mer
layid-bilde21
Så dyr blir nye Land Rover Defender
Den norske Land Rover-importøren har sluppet prisene for nye Defender 110. Direkte billig blir den ikke.
Les mer
layid-bilde22
Variasjoner over Kamiq
De første bilene kom til Norge like før årsskiftet, men snart kommer nye utstyrsvarianter av kompakt-SUV-en Kamiq.
Les mer
toppsak-bilde23
Ny BMW-motor til Supra
Da nye GR Supra ble lansert i fjor hadde den ett motoralternativ. Nå kommer et til, også det fra BMW.
Les mer
layid-bilde24
Ford lanserer nye hybrider
Ford lanserte i fjor vår Mondeo stasjonsvogn i hybridutgave. Neste år følger ytterligere to familiebiler med tilsvarende drivlinje.
Les mer
layid-bilde25
Konsept for India
Skoda serverer de første designskisser av en modell som skal skreddersys for India. Den er først ut på en tilpasset plattform.
Les mer
layid-bilde26
Nå får Kona enda lengre rekkevidde
Hyundai Kona er blant elbilene i det moderate prissjiktet med best rekkevidde. Nå blir den enda bedre.
Les mer
layid-bilde27
Bestillingsklar el-Volvo
Les mer
toppsak-bilde28
Første SUV fra Hyundais luksusmerke
Genesis har i dag vist sin første SUV for publikum på hjemmebane. Betegnelsen indikerer at det kan komme både større og mindre modeller i fremtiden.
Les mer
layid-bilde29
Andre generasjon Mirai
Les mer
layid-bilde30
Toyota viser skisse av kompakt-SUV
Toyota har i dag presentert en første skisse på en ny kompakt-SUV som skal bygges side om side med Yaris.
Les mer
layid-bilde31
Belgisk Blå
Første nyttårsdag fylte racinglegenden Jacky Ickx 75 år. Den anledningen benyttet Porsche til å lage en spesialmodell.
Les mer
layid-bilde32
Toyota GR Yaris
Toyota er mer kjent for praktiske og driftssikre biler enn for sportslige egenskaper. Men de overrasker innimellom. Som her.
Les mer
toppsak-bilde33
Opel topper Insignia-familien
Opel får en ny toppmodell når den oppdaterte versjonen av Insignia GSi debuterer på bilutstillingen i Brussel denne uken.
Les mer
layid-bilde34
Renault-modeller blir strømførende
Les mer
layid-bilde35
Nye ladbare SUV-er fra BMW
Les mer
layid-bilde36
Nå kan du bestille RAV4 plug-in
Den ladbare hybridutgaven av Toyota RAV4 er nå klar for bestilling. Importøren tror RAV4 blir den mest populære hybridbilen i Norge i 2020, selv om nykommeren ikke er på plass før i andre halvår.
Les mer
layid-bilde37
Tyrkia vil lansere eget merke
Nå er det slett ikke uvanlig med bilproduksjon i Tyrkia - flere internasjonale selskaper har produksjonsanlegg der. Men nå er et eget elbilmerke på trappene.
Les mer
layid-bilde38
En forsmak fra Kina
NIO gir oss en forsmak på hva vi har i vente når kinesiske elbiler entrer Europa om kort tid.
Les mer